Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Balbino, Karla P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Epifânio, Andreza P. S.1, Balbino, Karla P.1, Ribeiro, Sônia M. R.1, Franceschini, Sylvia C. C.1, Hermsdorff, Helen Hermana M.1 helenhermana@ufv.br, Epifânio, Andreza De Paula Santos, Balbino, Karla Pereira, Ribeiro, Sonia Machado Rocha, Hermsdorff, Helen Hermana Miranda
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. 2018, Vol. 35 Issue 2, p461-468. 8p.
Autor:
Wendling, Aline L., Crispim, Sandra P., Ribeiro, Sarah Aparecida V., Balbino, Karla P., Hermsdorff, Helen Hermana M.
Publikováno v:
Hemodialysis International; Jul2022, Vol. 26 Issue 3, p386-396, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Epifânio, Andreza-P.S., Balbino, Karla-P., Ribeiro, Sônia-M.R., Franceschini, Sylvia-C.C., Hermana-M.-Hermsdorff, Helen
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 35, Issue: 2, Pages: 461-468, Published: APR 2018
The evaluation of clinical-nutrition status is essential to increase life quality and improve clinical outcomes of patients in hemodialysis (HD). In the absence of a gold standard, the goal of this integrative review was to present and discuss the la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::c68f54b021f3601117d50671426ea7d3
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112018000200461&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112018000200461&lng=en&tlng=en
Autor:
Epifânio,Andreza-P.S., Balbino,Karla-P., Ribeiro,Sônia-M.R., Franceschini,Sylvia-C.C., Hermana-M.-Hermsdorff,Helen
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.35 n.2 2018
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
The evaluation of clinical-nutrition status is essential to increase life quality and improve clinical outcomes of patients in hemodialysis (HD). In the absence of a gold standard, the goal of this integrative review was to present and discuss the la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::c68f54b021f3601117d50671426ea7d3
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112018000200461
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112018000200461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.