Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Balaswamy K"'
Publikováno v:
The Indian Journal of Nutrition and Dietetics. :310-322
Colour is one of the important attributes which influences the acceptance of a food product. Carotenoids are a class of compounds which impart colour into food products. The micronutrient in the fresh pumpkin such as carotene was found to be in good
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2005 38(7):779-784
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2002 55(3):271-276
Publikováno v:
Electronic Journal of Environmental, Agricultural & Food Chemistry. Sep2009, Vol. 8 Issue 8, p704-710. 7p. 1 Chart, 1 Graph.
Autor:
Narsing Rao G, Sulochanamma G, Satyanarayana A, Prabhakara Rao Pg, Pragati Yadav, Balaswamy K
Tomato (Lycopersicon esculentum L.) is known to be associated with a reduced risk of developing a certain chronic diseases andcancers due to the presence of lycopene, a bioactive carotenoid. Commercially, the vegetable is used in the preparation ofto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8e1985ffc1aefa3dd7dbdee8e981c5b5
https://zenodo.org/record/47680
https://zenodo.org/record/47680
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Processing and Impact on Active Components in Food 2014:463-468
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.