Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Balagiannis, Dimitrios P."'
Autor:
Göncüoğlu Taş, Neslihan, Kocadağlı, Tolgahan, Balagiannis, Dimitrios P., Gökmen, Vural, Parker, Jane K.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2023 410
Autor:
Spada, Fernanda Papa, Balagiannis, Dimitrios P., Purgatto, Eduardo, do Alencar, Severino Matias, Canniatti-Brazaca, Solange Guidolin, Parker, Jane K.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 August 2021 354
Autor:
Yeo, Huiqi1 (AUTHOR), Balagiannis, Dimitrios P.1 (AUTHOR), Koek, Jean H.2 (AUTHOR), Parker, Jane K.1 (AUTHOR) j.k.parker@reading.ac.uk
Publikováno v:
Molecules. Oct2022, Vol. 27 Issue 19, p6712. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piornos, José A., Kanter, Jean-Philippe, Balagiannis, Dimitrios P., Koussissi, Elisabeth, Bekkers, August, Vissenaekens, Johan, Grootes, Bert-Jan, Brouwer, Eric, Parker, Jane K.
(E)-β-Damascenone (bDam) is one of the most important aroma compounds in foods and in both regular and alcohol-free beers. In the present study, the effect of the curing temperature during kilning on the concentration of bDam in malt was monitored,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::94688c16b6884a2f53419416e624f227
Autor:
Piornos, José A., Koussissi, Elisabeth, Balagiannis, Dimitrios P., Brouwer, Eric, Parker, Jane K.
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science & Food Safety; Jan2023, Vol. 22 Issue 1, p233-259, 27p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.