Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Bakshi, Parshant"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sofi, Sajad Ahmad, Rafiq, Shafiya, Singh, Jagmohan, Mir, Shabir Ahmad, Sharma, Sushil, Bakshi, Parshant, McClements, David Julian, Mousavi Khaneghah, Amin, Dar, B.N.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2023 405 Part B
The olives are principally used for oil extraction all over the world, while some cultivars can also be used for pickling. Being rich source of polyunsaturated fatty acid and freedom of cholesterol makes it ideal oil as compared to many edible oils.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar, Amit, Kumar, Satesh, Sharma, Divyanshu, Bakshi, Parshant, Singh, S. K., Samnotra, R. K.
Publikováno v:
All Life; 2024, Vol. 17 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Plant Physiology; 20240101, Issue: Preprints p1-4, 4p