Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Bakry, Amr M."'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 272 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali, Mona S., Darwish, Aliaa A., Hassan, Mostafa A., Hekal, Sahar A., E. Abdel‐Mobdy, Ahmed, Bakry, Amr M.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Aug2024, Vol. 77 Issue 3, p792-803, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2019 96:43-53
Autor:
Khan, Muhammad Aslam, Yue, Chun, Fang, Zheng, Hu, Shuangshuang, Cheng, Hao, Bakry, Amr M., Liang, Li
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2019 258:45-53
Autor:
do Amaral Souza, Francisca das Chagas, Gomes Sanders Moura, Leonardo, de Oliveira Bezerra, Karina, Paiva Lopes Aguiar, Jaime, Moreira Mar, Josiana, Sanches, Edgar Aparecido, dos Santos, Felipe Faccini, Bakry, Amr M., Nicolau Paulino, Bruno, Campelo, Pedro Henrique
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2019 116:212-218
Autor:
Zhang, Huimin, Xiong, Yiting, Bakry, Amr M., Xiong, Shanbai, Yin, Tao, Zhang, Binjia, Huang, Jingjing, Liu, Zhiyu, Huang, Qilin
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2019 88:256-264
Autor:
Huang, Jingjing, Bakry, Amr M., Zeng, Shuwei, Xiong, Shanbai, Yin, Tao, You, Juan, Fan, Mingcong, Huang, Qilin
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2019 272:84-92