Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Bakker, Johanna"'
Autor:
Verbruggen, Sascha C. A. T., den Otter, Suzan Cochius, Bakker, Johanna, Briassoulis, George, Ilia, Stavroula, Latten, Lynne, Joosten, Koen, Rooze, Shancy, van Zanten, Eva, Beattie, R. Mark, Marino, Luise V.
Publikováno v:
Frontline Gastroenterology; 2024 Supplement, Vol. 15, pe73-e87, 15p
Autor:
Bakker, Johanna
The total and individual anthocyanin contents in several port wines ageing at different rates were determined by HPLC at regular intervals during the first 46 weeks of storage at 15 °C. The losses of anthocyanins were logarithmic with time. There we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7df3e9a42cba599fe08aaea9a7cba103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bakema, Jantine E., Hiemstra, Ida H., Bakker, Johanna, de Haij, Simone, Kok, Yvonne, Adema, Gosse, van Egmond, Marjolein, Coffer, Paul J., van de Winkel, Jan G. J., Leusen, Jeanette H. W.
Publikováno v:
European Journal of Immunology; Jul2010, Vol. 40 Issue 7, p2035-2040, 6p
Autor:
Romero, Concepción, Bakker, Johanna
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2001, Vol. 81 Issue 2, p252-260, 9p
Autor:
Romero, Concepcion, Bakker, Johanna
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; Jun2000, Vol. 48 Issue 6, p2135-2141, 7p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan1994, Vol. 64 Issue 1, p31-37, 7p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1992, Vol. 60 Issue 4, p471-476, 6p
Autor:
Bakker, Johanna, Bridle, Peter
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 1992, Vol. 60 Issue 4, p477-481, 5p