Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Bakker, Evert Jan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nyarugwe, Shingai P., Linnemann, Anita R., Ren, Yingxue, Bakker, Evert-Jan, Kussaga, Jamal B., Watson, Derek, Fogliano, Vincenzo, Luning, Pieternel A.
Publikováno v:
In Food Control May 2020 111
Autor:
Macheka, Lesley, Spelt, Elisabeth J.H., Bakker, Evert-Jan, van der Vorst, Jack G.A.J., Luning, Pieternel A.
Publikováno v:
In Food Control May 2018 87:135-144
Publikováno v:
In Gaceta Sanitaria May-June 2018 32(3):275-282
Enhancing the digestibility of cowpea (Vigna unguiculata) by traditional processing and fermentation
Autor:
Madodé, Yann E., Nout, Martinus J.R., Bakker, Evert-Jan, Linnemann, Anita R., Hounhouigan, Djidjoho J., van Boekel, Martinus A.J.S.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2013 54(1):186-193
Publikováno v:
Journal of Ecology, 2010 Sep 01. 98(5), 1063-1073.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40929055
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A framework to identify appropriate spatial and temporal scales for modeling N flows from watersheds
Publikováno v:
In Ecological Modelling 2008 212(3):256-272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herens, Marion1 marion.herens@wur.nl, Bakker, Evert Jan2, van Ophem, Johan3, Wagemakers, Annemarie1, Koelen, Maria1
Publikováno v:
PLoS ONE. 2/24/2016, Vol. 11 Issue 2, p1-29. 29p.