Zobrazeno 1 - 10
of 1 454
pro vyhledávání: '"Bakker, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Bok, M., de Jong, G., Wesseling, B., Meurs, H., van Bekkum, P., Mijjer, P., Bakker, D., Veger, T.
Publikováno v:
In Research in Transportation Economics November 2022 95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Bijnen, R. M. W., Ravensbergen, C., Bakker, D. J., Dijk, G. J., Kokkelmans, S. J. J. M. F., Vredenbregt, E. J. D.
Publikováno v:
New J. Phys. 17 (2015) 023045
We demonstrate the ability to excite atoms at well-defined, programmable locations in a magneto-optical trap, either to the continuum (ionisation), or to a Rydberg state. To this end, excitation laser light is shaped into arbitrary intensity patterns
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1407.6856
Publikováno v:
New J. Phys. 15, 123015 (2013)
The influence has been studied of the ionization laser polarization on the effective temperature of an ultracold electron source, which is based on near-threshold photoionization. This source is capable of producing both high-intensity and high-coher
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1309.3417
Publikováno v:
In Geoderma 1 July 2019 345:72-92
Publikováno v:
Phys. Rev. B 65, 235416 (2002)
We present a systematic study of the effect of the disorder in copper point contacts. We show that peaks in the conductance histogram of copper point contacts shift upon addition of nickel impurities. The shift increases initially linerarly with the
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0201078
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Rijke, E., Schoorl, J.C., Cerli, C., Vonhof, H.B., Verdegaal, S.J.A., Vivó-Truyols, G., Lopatka, M., Dekter, R., Bakker, D., Sjerps, M.J., Ebskamp, M., de Koster, C.G.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2016 204:122-128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.