Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Bakkali F"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 351, p 01018 (2022)
Sereval techniques based on ultrasound have been proposed for quality control of food products. They have shown that the use of ultrasonic techniques is very useful for quality control of certain food products and can be automated to allow rapid meas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a034eec861ed45e08bf78b40dfc009be
Publikováno v:
In Computers and Electrical Engineering December 2024 120 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2018 216:65-71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2008 46(2):446-475
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Mut.Res.-Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis 2006 606(1):27-38
Publikováno v:
In Mut.Res.-Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis 2005 585(1):1-13