Zobrazeno 1 - 10
of 314
pro vyhledávání: '"Baking process"'
Publikováno v:
Alexandria Engineering Journal, Vol 96, Iss , Pp 195-205 (2024)
Prebaked carbon anode is the primary consumable material in the aluminum reduction cell, and its quality directly affects the energy consumption of aluminum production. An impregnation-baking process of the anode was proposed to reduce the anode poro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5ff855a31ab480da674933a519e6ca9
Publikováno v:
Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 13, Iss 2, Pp 44-52 (2022)
Improvement and introduction of modern technologies in the creation of new types of meat semi-finished products, the study of promising components and the development of new recipes for marinades, improving the organoleptic and taste properties of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b834883c535416a878575674a1d4e8e
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4160 (2023)
Bread is one of the most consumed foods in the world, and modern food processing technologies using artificial intelligence are crucial in providing quality control and optimization of food products. An integrated solution of sensor data and machine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6f4aaabf4714f2b94655c03552422b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 4, pp. 1156-1169.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2019-0788
Autor:
Ying Gao, Qing-Qing Cao, Yu-Hong Chen, Daniel Granato, Jie-Qiong Wang, Jun-Feng Yin, Xue-Bo Zhang, Fang Wang, Jian-Xin Chen, Yong-Quan Xu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Tieguanyin oolong tea (TOT), a semi-oxidized tea originating from Anxi county in China, is categorized into jade TOT, medium-baked TOT, and deep-baked TOT, based on different baking processes. To study the effects of baking, chemical analysis, sensor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60034345b2c0423d9ce3b8dd5d3783a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2196 (2022)
In this work, the thermal degradation of tropane and opium alkaloids was studied in samples of breadsticks prepared with corn flour, contaminated with seeds of Datura stramonium, and containing seeds of Papaver somniferum L. A total of seven differen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63e60910956e4749a6c3bc1c542c77ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.