Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bakin I.A."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 172-181 (2018)
As a result of the analysis of the technological system for the production of dry granulated food concentrates, it has been revealed that the key contradictions in the formation of product quality arise in the subsystem of concentration of an extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9971d2d0f344785b62b6641f8fa3649
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 5-12 (2017)
The results of research on improving the technology of flour confectionery and bakery products enriched with components of secondary resources of fruit raw material to increase their nutritional value are given in the article. The purpose of the stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53d4d7392f0a4eb5a8bb8b2db133fc62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.