Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Bakhshi, Davood"'
Autor:
Fanai, Sahar1 (AUTHOR), Bakhshi, Davood2 (AUTHOR) bakhshi‐d@guilan.ac.ir, Abbaszadeh, Bohloul3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p6022-6033. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zamani, Sahar1 (AUTHOR), Bakhshi, Davood1 (AUTHOR) bakhshi‐d@guilan.ac.ir, Sahraroo, Amir1 (AUTHOR), Ebadi, Mohammad‐Taghi2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2023, Vol. 11 Issue 7, p4246-4262. 17p.
Publikováno v:
In Journal of Herbal Medicine August 2020 22
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 27, Iss 1, Pp 37-46 (2019)
Iran is one of the main diversity centers and origins of pistachios in the world. Pistachio cultivation spread first within the ancient Persian Empire and then moved gradually westward. Knowledge of the genetic relationships among wild and cultivated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/056dd2b5b8504fefbc566f189884de43
Publikováno v:
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 88
Issue 2
Volume 88
Issue 2
Given the high perishability of strawberry fruit, the edible coating will maintain its postharvest quality. Edible coatings have gained considerable attention due to their ability to extend fruits shelf life. Therefore, in this study two edible coati
Autor:
Khalifezadeh Koureh, Omid1, Bakhshi, Davood1 bakhshi-d@guilan.ac.ir, Pourghayoumi, Mohammadreza1, Majidian, Majid2
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 2019, Vol. 19 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Southern Brazilian Journal of Chemistry, Volume 27, No. 27, 2019. 27:8-12
Pruning methods can primarily affect grape production at various levels. Of the commonly affected features by pruning, the number of bunches has known to have a significant effect on the relation between the functions of assimilate sources and sinks.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.