Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bakewell, E."'
Eight Hereford x Friesian steers prepared with rumen and duodenal cannulae were offered increasing proportions (increase of 33% each period) of red clover to grass over four periods with grass silage fed throughout to 4 steers as an experimental cont
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::f49fe37fa10011d11aaf7e5b1e3b09a6
http://orgprints.org/9826/
http://orgprints.org/9826/
Autor:
Kingdon, D. G., Bakewell, E. W.
Publikováno v:
British Journal of Psychiatry; Nov88, Vol. 153, p631-634, 4p, 1 Chart
Autor:
Cecile Cornou, Hindrichsen, I. K., Worgan, H., Bakewell, E., Yanez Ruizd, D. R., Abecia, L., Tagliapietra, F., Cattani, M., Ida Marie Lindhardt Drejer Storm, Christian Ritz, Hanne Helene Hansen
Publikováno v:
University of Copenhagen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2adcec2fcdf22d390b4b8126e14ba585
https://curis.ku.dk/portal/en/publications/a-ringtest-of-a-wireless-in-vitro-gas-production-system(dbe49033-580f-4d92-a7b9-38db6cbec256).html
https://curis.ku.dk/portal/en/publications/a-ringtest-of-a-wireless-in-vitro-gas-production-system(dbe49033-580f-4d92-a7b9-38db6cbec256).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Davies DR; Institute of Grassland, Aberystwyth, Ceredigion, United Kingdom., Merry RJ, Williams AP, Bakewell EL, Leemans DK, Tweed JK
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 1998 Feb; Vol. 81 (2), pp. 444-53.