Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Bakelana Zeyimo"'
Autor:
Masika Tutondele, Jethro, Kukwabantu, Saburi Dorcas, Nsombi, Diambi Priscille, Bakelana, Zeyimo Tony, Mahungu , Nzola Meso Timothée
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol. 176 No. 1 (2022); 18244-18254
Objectifs : Le présent travail a été mené en 2021 au Centre de Recherches de l’INERA – Mvuazi dans la province du Kongo Central (RDC) et porte sur l’effet de la durée du rouissage sur la variation de la teneur en β-Carotène (TCC) de raci
Autor:
Tshiamala Ngeleka, Betezi Makuka, Tevo Ndomateso, Tuwizana Nsimba, Mwangu Kuhima, Kalonji Mbuyi, Justin Pita, Monde Godefroid, Mayanza Kingolo, Bakelana Zeyimo, Mukendi Tshizembe, Lema ki Munseki, Mahungu Nzola Meso, Tshilenge Kanana
Publikováno v:
International Journal of Agriculture, Environment and Bioresearch. :237-253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Agronomy & Soil Science; Sep2021, Vol. 67 Issue 12, p1634-1648, 15p
Autor:
Justin Pita, Lema ki Munseki, Kalonji Mbuyi, Mahungu Nzola, Monde Godefroid, Bakelana Zeyimo, Tshilenge Kanana
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science. 12:105
Cassava is consumed in the Democratic Republic of Congo (DRC) as a staple food for the majority of the Congolese population. This crop is used in several forms: as fufu, chikwangue and pondu; cassava leaves are the most consumed vegetable in the coun