Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Bakalinsky, Alan"'
Autor:
Ruzza, Paolo, Honisch, Claudia, Marangon, Matteo, Curioni, Andrea, Bakalinsky, Alan, Vincenzi, Simone
Publikováno v:
In Advances in Protein Chemistry and Structural Biology 2019 118:413-436
Autor:
Dupas de Matos, Amanda, Curioni, Andrea, Bakalinsky, Alan T., Marangon, Matteo, Pasini, Gabriella, Vincenzi, Simone
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2017 44:9-14
Autor:
Ruzza, Paolo, Honisch, Claudia, Marangon, Matteo, Curioni, Andrea, Bakalinsky, Alan, Vincenzi, Simone
Publikováno v:
Advances in protein chemistry and structural biology
(2019). doi:10.1016/bs.apcsb.2019.08.004
info:cnr-pdr/source/autori:Ruzza, Paolo; Honisch, Claudia; Marangon, Matteo; Curioni, Andrea; Bakalinsky, Alan; Vincenzi, Simone/titolo:Influence of the reducing environment in the misfolding of wine proteins/doi:10.1016%2Fbs.apcsb.2019.08.004/rivista:Advances in protein chemistry and structural biology (Print)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
(2019). doi:10.1016/bs.apcsb.2019.08.004
info:cnr-pdr/source/autori:Ruzza, Paolo; Honisch, Claudia; Marangon, Matteo; Curioni, Andrea; Bakalinsky, Alan; Vincenzi, Simone/titolo:Influence of the reducing environment in the misfolding of wine proteins/doi:10.1016%2Fbs.apcsb.2019.08.004/rivista:Advances in protein chemistry and structural biology (Print)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
While proteins are present in wine at low concentration, and are largely associated with undesirable haze formation in white wines, certain types or fractions make direct and indirect contributions to sensory quality and physical stability. The prote
Autor:
Wollowski, Ingrid 5, Ji, Seung-Taek 5, Bakalinsky, Alan T. *, Neudecker, Christian, Pool-Zobel, Beatrice L. 5
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 1999 129(1):77-82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.