Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Bak, Kathrine H."'
Autor:
Su, Tianyu, Le, Bei, Zhang, Wei, Bak, Kathrine H., Soladoye, Philip O., Zhao, Zhongquan, Zhao, Yongju, Fu, Yu, Wu, Wei
Publikováno v:
In Food Research International June 2024 186
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Autor:
Wang, Jin, Ren, Baojing, Bak, Kathrine H., Soladoye, Olugbenga P., Gagaoua, Mohammed, Ruiz-Carrascal, Jorge, Huang, Yongfu, Zhao, Zhongquan, Zhao, Yongju, Fu, Yu, Wu, Wei
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Sugar reduction in beverages: Current trends and new perspectives from sensory and health viewpoints
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part B
Autor:
Yu, Binbin, Wu, Wei, Wang, Bei, Zhang, Na, Bak, Kathrine H., Soladoye, Olugbenga P., Aluko, Rotimi E., Zhang, Yuhao, Fu, Yu
Publikováno v:
In Food Chemistry 16 April 2022 374
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 15, p4921-4939, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Su, Tianyu, Le, Bei, Zhang, Wei, Bak, Kathrine H., Soladoye, Philip O., Zhao, Zhongquan, Zhao, Yongju, Fu, Yu, Wu, Wei
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.