Zobrazeno 1 - 10
of 1 821
pro vyhledávání: '"Bajpai, A. K."'
Autor:
Bajpai, Akhilesh K., Gu, Qingqing, Jiao, Yan, Starlard-Davenport, Athena, Gu, Weikuan, Quarles, Leigh Darryl, Xiao, Zhousheng, Lu, Lu
Publikováno v:
In Genomics January 2024 116(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roodgar, Morteza, Suchy, Fabian P., Nguyen, Lan H., Bajpai, Vivek K., Sinha, Rahul, Vilches-Moure, Jose G., Van Bortle, Kevin, Bhadury, Joydeep, Metwally, Ahmed, Jiang, Lihua, Jian, Ruiqi, Chiang, Rosaria, Oikonomopoulos, Angelos, Wu, Joseph C., Weissman, Irving L., Mankowski, Joseph L., Holmes, Susan, Loh, Kyle M., Nakauchi, Hiromitsu, VandeVoort, Catherine A., Snyder, Michael P.
Publikováno v:
In Cell Reports 30 August 2022 40(9)
Autor:
Kavya, K.V., Vargheese, Stella, Shukla, Shruti, Khan, Imran, Dey, Debasish Kumar, Bajpai, Vivek K., Thangavelu, Kavitha, Vivek, Raju, Kumar, R.T. Rajendra, Han, Young-Kyu, Huh, Yun Suk, Haldorai, Yuvaraj
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces August 2022 216
Autor:
Bajpai, Vivek K., Bahuguna, Ashutosh, Kumar, Vishal, Khan, Imran, Alrokayan, Salman H., Khan, Haseeb A., Simal-Gandara, Jesus, Xiao, Jianbo, Na, MinKyun, Sonwal, Sonam, Lee, Hoomin, Kim, Myunghee, Suk Huh, Yun, Han, Young-Kyu, Shukla, Shruti
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part A
Autor:
Zhang, Boyu, Hao, Yajuan, Liu, Haiyan, Wu, Jiarun, Lu, Lu, Wang, Xinfeng, Bajpai, Akhilesh K., Yang, Xi
Publikováno v:
Biomedicines; Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p2211, 28p
Autor:
Bahuguna, Ashutosh, Khaket, Tejinder Pal, Bajpai, Vivek K., Shukla, Shruti, Park, InWha, Na, MinKyun, Huh, Yun Suk, Han, Young-Kyu, Kang, Sun Chul, Kim, Myunghee
Publikováno v:
In Computational and Structural Biotechnology Journal 2022 20:1177-1188
Autor:
Wang, Minglong, Zhang, Haolin, Yi, Lunzhao, Högger, Petra, Arroo, Randolph, Bajpai, Vivek K., Prieto, Miguel-Angel, Simal-Gandara, Jesus, Wang, Shengpeng, Cao, Hui
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2022 366
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.