Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Bajda, Leonardo"'
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 7/3/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González Flores, Melisa1,2 (AUTHOR), Origone, Andrea Cecilia1,2 (AUTHOR), Bajda, Leonardo1 (AUTHOR), Rodríguez, María Eugenia1,3 (AUTHOR), Lopes, Christian Ariel1,2 (AUTHOR) clopes@conicet.gov.ar
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. May2021, Vol. 345, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Bajda L; PROBIEN (Instituto de Investigación y Desarrollo en Ingeniería de Procesos, Biotecnología y Energías Alternativas), CONICET - Universidad Nacional del Comahue, CCT-Patagonia Confluencia. leonardo.bajda@probien.gob.ar., Amaro MM; PROBIEN (Instituto de Investigación y Desarrollo en Ingeniería de Procesos, Biotecnología y Energías Alternativas), CONICET - Universidad Nacional del Comahue, CCT-Patagonia Confluencia. marcela.amaro@probien.gob.ar., Bongiovanni GA; PROBIEN (Instituto de Investigación y Desarrollo en Ingeniería de Procesos, Biotecnología y Energías Alternativas, CONICET-Universidad Nacional del Comahue. guillermina.bongiovanni@probien.gob.ar.
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ciencias Medicas (Cordoba, Argentina) [Rev Fac Cien Med Univ Nac Cordoba] 2023 Jun 30; Vol. 80 (2), pp. 99-105. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 30.