Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Bajčan Daniel"'
Impact of crop residues and biopreparations on nitrogen changes in Haplic Luvisol – model experiment
Publikováno v:
Soil Science Annual, Vol 69, Iss 4, Pp 251-258 (2018)
Agroecosystem crop residues are considered to be a primary resource of organic substances, and are subject to the different transformation processes in the soil environment. The decomposition processes of organic substance can be also regulated by th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4513d3bfbbb4b5cac4265f0a4a9ff3c
Autor:
Čeryová, Natália1 nceryova@gmail.com, Bajčan, Daniel1, Lidiková, Judita1, Musilová, Janette1, Šnirc, Marek1, Jančo, Ivona1, Franková, Hana1, Bláhová, Mária2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Apr/May2021, Vol. 10 Issue 5, p1-5. 5p.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2019, Vol. 19 Issue 1, p43-50. 8p.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2019, Vol. 19 Issue 1, p499-506. 8p.
Publikováno v:
In Catena February 2013 101:108-113
Autor:
Trebichalský, Pavol1 pavol.trebichalsky@uniag.sk, Bajčan, Daniel1, Harangozo, Ľuboš1, Tóth, Tomáš1, Stanovič, Radovan1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2019, Vol. 8 Issue 4, p995-998. 4p.
Autor:
Bajčan, Daniel1 bajcan@gmail.com, Vollmannová, Alena1, Šnirc, Marek1, Árvay, Július1, Mezey, Ján2, Šimanský, Vladimír3, Trebichalský, Pavol1, Stanovič, Radovan1, Timoracká, Mária1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Dec2018/Jan2019, Vol. 8 Issue 3, p955-959. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bajčan, Daniel1 (AUTHOR) bajcan@gmail.com, Árvay, Július1 (AUTHOR) julius@arvaymail.com, Vollmannová, Alena1 (AUTHOR) alena.vollmannova@uniag.sk, Bystrická, Judita1 (AUTHOR) judita.bystricka@uniag.sk, Trebichalský, Pavol1 (AUTHOR) pavol.trebichalsky@uniag.sk, Harangozo, Ľuboš1 (AUTHOR) harangozolubos@gmail.com, Šimanský, Vladimír2 (AUTHOR) vladimir.sinamsky@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 1/1/2017, Vol. 11 Issue 1, p266-271. 6p. 4 Charts.
Autor:
Bajčan, Daniel1 bajcan@gmail.com, Vollmannová, Alena1 alena.vollmannova@uniag.sk, Šimanský, Vladimír2 vladimir.sinamsky@uniag.sk, Bystrická, Judita1 judita.bystricka@uniag.sk, Trebichalský, Pavol1 pavol.trebichalsky@uniag.sk, Árvay, Július1 julius.arvay@uniag.sk, Czako, Peter3 peter.czako@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2016, Vol. 10 Issue 1, p89-94. 6p.