Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Baioni E"'
Autor:
Tainá Manicardi, Gabriel Baioni e Silva, Andreza A. Longati, Thiago D. Paiva, João P. M. Souza, Thiago F. Pádua, Felipe F. Furlan, Raquel L. C. Giordano, Roberto C. Giordano, Thais S. Milessi
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 16, p 3007 (2023)
Xylooligosaccharides (XOS) are nondigestible compounds of great interest for food and pharmaceutical industries due to their beneficial prebiotic, antibacterial, antioxidant, and antitumor properties. The market size of XOS is increasing significantl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcbc1dcc228e4b2ab09bede96d24cc71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baioni e Silva, Gabriel, Longati, Andreza A., Sargo, Cíntia R., Furlan, Felipe F., Capaz, Rafael S., Lora, Electo E. S., Milessi, Thais S.
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Feb2024, Vol. 16 Issue 3, p1234, 15p
Autor:
Gabriel Baioni e Silva, Tainá Manicardi, Andreza A. Longati, Electo E. S. Lora, Thais S. Milessi
Publikováno v:
Biofuels, Bioproducts and Biorefining. 17:297-311
Autor:
Manicardi, Tainá, Baioni e Silva, Gabriel, Longati, Andreza A., Paiva, Thiago D., Souza, João P. M., Pádua, Thiago F., Furlan, Felipe F., Giordano, Raquel L. C., Giordano, Roberto C., Milessi, Thais S.
Publikováno v:
Foods; Aug2023, Vol. 12 Issue 16, p3007, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.