Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Baini R."'
Autor:
Mustafa Kamal M., Baini R., Mohamaddan S., Henry Ragai A.R., Soh Fong L., Abdul Rahman N., Mili N., Taib S.N.L., Othman A.K., Abdullah M.O.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 87, p 03007 (2017)
Commercial sago starch was obtained from nearby supermarket while traditional sago starch (lemantak) was obtained from local wet-market. In this study, the physicochemical (moisture content, colour, particle size and microstructure) and functional pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9db4f05c0d154cf897fa1eea95bac858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baini, R., Langrish, T.A.G.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 93(2):177-182
Autor:
Baini, R., Langrish, T.A.G.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 85(2):201-214
Autor:
Baini, R., Langrish, T.A.G.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(1):330-343
Publikováno v:
I. J. of Advances in Scientific Research and Engineering-IJASRE (ISSN: 2454-8006); Vol. 4 No. 12 (2018): Volume 4 Issue 12 Dec (2018); 215-224
Solar drying is the common traditional method to preserve fruits by reducing its moisture content and the microorganisms’ activities, hence, slowing down the mold growth, which affect the quality of fruits. Operational cost of solar dryer can be ch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.