Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Baikal EM–1"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This article presents information about the effect of microbiological fertilizer Baikal EM-1 on the growth and development of cotton. The use of microbiological fertilizer Baikal-EM-1 in combination with nitrogen, phosphorus and potash fertilizers on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::436be2b85112ca5e8de03ecde65eaad3
This article presents information about the effect of microbiological fertilizer Baikal EM-1 on the growth and development of cotton. The use of microbiological fertilizer Baikal-EM-1 in combination with nitrogen, phosphorus and potash fertilizers on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::623e049c692db5cfb09759dba5452714
Autor:
Ludmila Pusik, Vlаdimir Pusik, Veronika Bondarenko, Ludmila Gaevaya, Natalja Kyruchina, Halyna Slobodyanyk, Serhii Shchetyna, Maryna Shchetyna, Lidiia Kononenko
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 6, Iss 11 (108), Pp 52-59 (2020)
The effect of antimicrobial preparations on the intensity of losses in the quality of Brussels sprout heads during storage has been scientifically substantiated. Brussels sprout heads were treated with antimicrobial solutions before storage. The foll
Autor:
Pusik, Ludmila, Pusik, Vlаdimir, Bondarenko, Veronika, Gaevaya, Ludmila, Kyruchina, Natalja, Slobodyanyk, Halyna, Shchetyna, Serhii, Shchetyna, Maryna, Kononenko, Lidiia
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 6, № 11 (108) (2020): Технології та обладнання харчових виробництв; 52-59
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 6, № 11 (108) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 52-59
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 6, № 11 (108) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 52-59
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 6, № 11 (108) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 52-59
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 6, № 11 (108) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 52-59
The effect of antimicrobial preparations on the intensity of losses in the quality of Brussels sprout heads during storage has been scientifically substantiated. Brussels sprout heads were treated with antimicrobial solutions before storage. The foll
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Вестник Омского государственного аграрного университета.
Проведено экспериментальное сравнительное испытание двух пробиотических препаратов кормового концентрата «ЭМ-курунга» и «Байкал ЭМ»