Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Bai Haikun"'
Autor:
Chen, Chen, Wang, Lin, Liu, Huimin, Liu, Jing, Xu, Wanyu, Huang, Mengzhen, Gou, Ningning, Wang, Chu, Bai, Haikun, Jia, Gengjie, Wuyun, Tana
Publikováno v:
In Horticultural Plant Journal March 2024 10(2):387-397
Autor:
Wang, Chu, Zhu, Xuchun, Shao, Shigeng, Huang, Mengzhen, Gou, Ningning, Zhang, Yujing, Chen, Chen, Bai, Haikun, Qu, Jingyuan, Huang, Ze, Wuyun, Ta-na
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 August 2023 318
Autor:
Wang, Lin, Bao, Wenquan, Xu, Wanyu, Huang, Mengzhen, Zhu, Gaopu, Zhao, Han, Bai, Haikun, Chen, Chen, Chen, Junxing, Liu, Huimin, Wuyun, Ta-na
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 25 August 2022 302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gou, Ningning, Zhu, Xuchun, Yin, Mingyu, Zhao, Han, Bai, Haikun, Jiang, Nan, Xu, Wanyu, Wang, Chu, Zhang, Yujing, Wuyun, Tana
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p300, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gou Ningning, Tana Wuyun, Xu Wanyu, Bai Haikun, Huimin Liu, Xuchun Zhu, Huang Mengzhen, Lin Wang, Chen Chen, Mingyu Yin
Publikováno v:
Plant Methods, Vol 17, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Background Apricot is cultivated worldwide because of its high nutritive content and strong adaptability. Its flesh is delicious and has a unique and pleasant aroma. Apricot kernel is also consumed as nuts. The genome of apricot has been sequenced, a