Zobrazeno 1 - 10
of 461
pro vyhledávání: '"Bahrim, Gabriela"'
Autor:
Păcularu-Burada, Bogdan, Grigore-Gurgu, Leontina, Cotârleț, Mihaela, Vasile, Aida Mihalea, Nistor, Oana Viorela, Cîrciumaru, Adrian, Râpeanu, Gabriela, Bahrim, Gabriela Elena, Nicoleta, Stănciuc
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203
Autor:
Grigore-Gurgu, Leontina, Cotârleț, Mihaela, Pihurov, Marina, Păcularu-Burada, Bogdan, Vasile, Aida Mihaela, Enachi, Elena, Chițescu, Carmen Lidia, Petre, Brîndușa Alina, Dumitrașcu, Loredana, Borda, Daniela, Stănciuc, Nicoleta, Bahrim, Gabriela-Elena
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Stănciuc, Nicoleta, Borda, Daniela, Gurgu-Grigore, Leontina, Cotârleț, Mihaela, Vasile, Aida Mihaela, Nistor, Oana Viorela, Dumitrașcu, Loredana, Pihurov, Marina, Păcularu-Burada, Bogdan, Bahrim, Gabriela Elena
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Autor:
Botezatu Andreea Veronica Dediu, Bahrim Gabriela Elena, Ungureanu Claudia Veronica, Busuioc Anna Cazanevscaia, Furdui Bianca, Dinica Rodica Mihaela
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 12, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
An efficient one-pot route leading to bis-indolizine symmetric compounds has been developed via a new approach from the dipyridinium heterocyclic compound, reactive halogenated derivative, and activated alkyne through biocatalysis. A set of local pla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09fc3b1b11fd4d1a99178a90d7df37b4
Autor:
Păcularu-Burada, Bogdan, Ceoromila (Cantaragiu), Alina-Mihaela, Vasile, Mihaela Aida, Bahrim, Gabriela-Elena
Publikováno v:
In LWT 1 August 2022 165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Favier, Lidia, Ungureanu, Claudia Veronica, Simion, Andrei Ionut, Bahrim, Gabriela, Vial, Christophe
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection April 2021 148:1133-1145
Autor:
Gheonea (Dima), Ionica, Aprodu, Iuliana, Cîrciumaru, Adrian, Râpeanu, Gabriela, Bahrim, Gabriela Elena, Stănciuc, Nicoleta
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2021 288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation 2025:19-46