Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Bahri D"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 10, Iss 3, Pp e33-e33 (2011)
The aim of this study was to determine the effects of different cooking methods on the electrophoretic patterns of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets using sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE). Raw rainbow tro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a956b9a18c1d49f994c4ebbe4fd88797
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mervan Bayraktar, Bahri Devrim Özcan
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 11, Iss 4, Pp 799-802 (2023)
The SCD gene is a significant component of the leptin signaling pathway. The SCD gene has also been suggested as a candidate essential gene that can change the ratio of saturated to unsaturated fatty acids in milk and increase the amount of conjugate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb54a450cffe40aa9f279e394cd14639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baylan, Makbule1 (AUTHOR) makyan@cu.edu.tr, Ozcan, Bahri D.2 (AUTHOR), Kucukgulmez, Aygul1 (AUTHOR), Yanar, Yasemen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Jul2011, Vol. 10 Issue 3, p175-N.PAG. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MERYEM KARADAGLI, BAHRI DEVRIM OZCAN
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 94, Iss 1 (2022)
Abstract Millions of tons of feathers produced annually by the poultry industry cause environmental pollution and waste a significant source of protein. In the present study, three keratinolytic Bacillus strains, Bacillus sp. MK1, MK2, and MK3 were i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d8f6c83a6444589bc83f569df85caa7
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ziegler, D., Klaassen, A., Bahri, D., Chmielewski, D., Nievergelt, A., Mugele, F., Sader, J.E., Ashby, P.D.
Publikováno v:
2014 IEEE 27th International Conference on Micro Electro Mechanical Systems (MEMS); 2014, p128-131, 4p