Zobrazeno 1 - 10
of 385
pro vyhledávání: '"Bahrami Masoud"'
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 54, Iss 2, Pp 73-78 (2015)
Buttermilk is an important by-product of the manufacture of butter. Sweet-cream buttermilk (SCBM) is similar in composition to skim milk, except for its high phospholipid and milk fat globular membrane protein content. The main objective of this inve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1668974f6db046c0bae31063133d98de
Autor:
Yousefi, Sahebeh, Bahrami, Masoud
Publikováno v:
In Gas Science and Engineering August 2024 128
Autor:
Zafarian, Tahere, Taghipour, Mohammad, Khafri, Soraya, Bahrami, Masoud, Javanshir, Khodabakhsh
Publikováno v:
In International Journal of Osteopathic Medicine December 2023 50
Autor:
Mosavizadeh, Seyed Rohollah1, Bahrami, Masoud2, Maghami-Mehr, Asieh3, Torkan, Mohammad4 m.torkan110@gmail.com, Mehdipoorkorani, Ladan5
Publikováno v:
Iranian Journal of Nursing & Midwifery Research. Jan/Feb2024, Vol. 29 Issue 1, p98-104. 7p.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 April 2023 376
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Palliative Care; Oct2024, Vol. 39 Issue 4, p271-281, 11p
Autor:
Ahmadzadeh, Khadijeh1,2, Bahrami, Masoud3, Zare‐Farashbandi, Firoozeh1, Adibi, Payman4, Boroumand, Mohammad Ali5, Rahimi, Alireza1 a_rahimi@mng.mui.ac.ir
Publikováno v:
Health Information & Libraries Journal. Mar2023, Vol. 40 Issue 1, p3-28. 26p. 1 Diagram, 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.