Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Bahmaei M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bahmaei, M.1, Falahati, F.1, Tayebi, L.2, Mahmoudian, M.2, Farkhondeh, T.3, Kazemi, V.3 dv.kazemi@gmail.com
Publikováno v:
Pharmaceutical Chemistry Journal. Apr2015, Vol. 49 Issue 1, p55-58. 4p.
Autor:
Bahmaei, M.1, Peyman, H.1 honey_peyman@yahoo.com
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2012, Vol. 24 Issue 1, p55-60. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
In this investigation, nonpolar and semipolar compounds in sea cucumber (Holothuria sp.) collected from coasts of Lengeh Port were extracted by Bligh &Dyer method. The extraction of nonpolar and semipolar natural compounds was conducted by Hexane and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a992c6087b4f9bdf4ad124db5516a822
https://hdl.handle.net/1834/38477
https://hdl.handle.net/1834/38477
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.