Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Bahia, L. R."'
Autor:
Sarda, F. A. H., Giuntini, E. B., Nazare, Julie-Anne, Konig, D., Bahia, L. R., Lajolo, F. M., Menezes, E. W.
Publikováno v:
Food Science and Technology
Food Science and Technology, 2018, 38 (4), pp.561--576
Food Science and Technology, 2018, 38 (4), pp.561--576
High postprandial glycemia in the non-diabetic population is one of the known universal mechanisms for the progression of noncommunicable diseases (NCDs), which have impacted the finances of both individuals and of health systems. In order to highlig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86ebf12c6617f825c2600e17efe552c0
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02003313
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02003313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.