Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Bagner Castillo"'
Physicochemical, rheological, sensory, and proximal properties of yogurt flavored with Aloe vera gel
Autor:
Liliana Patricia Acurio Arcos, Wilmer Arnulfo Cadena Masabanda, María Eugenia García Pazmiño, John Bagner Castillo Garzón, Cristian Germán Santiana Espín
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol 36, Iss , Pp 1-12 (2024)
Aloe vera leaves have a transparent mucilaginous, showing an important polysaccharides content and potential bioactive phytochemicals. This study evaluated the physicochemical, rheological, sensorial, and proximal properties of yogurt elaborated usin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7846fb33e5644ea954155dccf2bf14b
Autor:
Liliana Acurio, Diego Salazar, Bagner Castillo, Cristian Santiana, Javier Martínez-Monzó, Marta Igual
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 51 (2023)
Andean roots, such as zanahoria blanca, achira, papa China, camote, oca, and mashua, contain high amounts of dietary fiber, vitamins, minerals, and fructo-oligosaccharides. This study aimed to demonstrate the possibility of obtaining healthy second-g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83425f756ae944b797e9619f8de22a1f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acurio Arcos, Liliana Patricia1 lp.acurio@uta.edu.ec, Cadena Masabanda, Wilmer Arnulfo2, García Pazmiño, María Eugenia1, Castillo Garzón, John Bagner1, Santiana Espín, Cristian Germán3
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2024, Vol. 36 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Acurio, Liliana, Salazar, Diego, Castillo, Bagner, Santiana, Cristian, Martínez-Monzó, Javier, Igual, Marta
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 1, p51, 19p
Publikováno v:
Food Weekly News; 1/11/2024, p137-137, 1p