Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Bagheri, Foroud"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2019 90:162-171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radi, Mohsen, Shadikhah, Soraya, Sayadi, Mehran, Kaveh, Shima, Amiri, Sedigheh, Bagheri, Foroud
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Jan2023, Vol. 16 Issue 1, p185-198, 14p
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2018, Vol. 71 Issue 4, p981-991. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Sciences Research; Oct-Dec2018, Vol. 5 Issue 4, p31-41, 11p