Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Baga K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
König LM; Faculty of Psychology, University of Vienna, Austria.; Faculty of Life Sciences: Food, Nutrition and Health, University of Bayreuth, Germany., Pasko K; Department of Psychology, Rowan University, New Jersey, USA., Baga K; Department of Psychology, Rowan University, New Jersey, USA., Harsora R; Department of Psychology, Rowan University, New Jersey, USA., Arigo D; Department of Psychology, Rowan University, New Jersey, USA.
Publikováno v:
Applied psychology. Health and well-being [Appl Psychol Health Well Being] 2025 Feb; Vol. 17 (1), pp. e12630.