Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"Baffi C"'
Publikováno v:
In Geoderma 2011 161(3):212-224
Publikováno v:
In Chemosphere 2002 48(3):299-306
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2000 424(2):289-296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chiara Cassinari
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::826408377a5f4cb128766b5cdddd535a
http://hdl.handle.net/10807/5622
http://hdl.handle.net/10807/5622
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baffi, C., Trincherini, P.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Sep2016, Vol. 242 Issue 9, p1411-1439, 29p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.