Zobrazeno 1 - 10
of 2 290
pro vyhledávání: '"Baeverfjord, G"'
Publikováno v:
In Aquaculture 30 May 2024 586
Autor:
Sæle, Ø., Haugen, T., Karlsen, Ø., van der Meeren, T., Bæverfjord, G., Hamre, K., Rønnestad, I., Moren, M., Lie, K.K.
Publikováno v:
In Aquaculture 1 February 2017 468 Part 1:524-533
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Penglase, S., Nordgreen, A., van der Meeren, T., Olsvik, P.A., Sæle, Ø., Sweetman, J.W., Baeverfjord, G., Helland, S., Hamre, K.
Publikováno v:
In Aquaculture 2010 306(1):259-269
Autor:
Lutfi E; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway., Berge GM; Nofima, Sunndalsøra, Norway., Bæverfjord G; Nofima, Sunndalsøra, Norway., Sigholt T; BioMar AS, Trondheim, Norway., Bou M; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway., Larsson T; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway., Mørkøre T; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway.; Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway., Evensen Ø; Faculty of Veterinary Medicine, Norwegian University of Life Sciences, Oslo, Norway., Sissener NH; Institute of Marine Research, Bergen, Norway., Rosenlund G; Skretting ARC, Stavanger, Norway., Sveen L; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway., Østbye TK; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway., Ruyter B; Nofima (Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research), ÅsN-1432, Norway.; Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway.
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 2023 Jan 14; Vol. 129 (1), pp. 10-28. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Selvam C; Institute of Marine Research, Boks 1870 Nordnes, Bergen, 5817, Norway.; Central Marine Fisheries Research Institute, Kochi, India., Philip AJP; Institute of Marine Research, Boks 1870 Nordnes, Bergen, 5817, Norway., Lutfi E; Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway., Sigholt T; BioMar AS, Trondheim, Norway., Norberg B; Institute of Marine Research, Austevoll Research Station, Storebø, Norway., Bæverfjord G; Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Sunndalsøra, Norway., Rosenlund G; Skretting ARC, Stavanger, Norway., Ruyter B; Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research, Ås, Norway.; Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway., Sissener NH; Institute of Marine Research, Boks 1870 Nordnes, Bergen, 5817, Norway.
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 2022 Dec 28; Vol. 128 (12), pp. 2291-2307. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 14.
Autor:
Albrektsen, S., Lock, E.‐J., Bæverfjord, G., Pedersen, M., Krasnov, A., Takle, H., Veiseth‐Kent, E., Ørnsrud, R., Waagbø, R., Ytteborg, E.
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition; Feb2018, Vol. 24 Issue 1, p348-365, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.