Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Badrie Neela"'
Publikováno v:
BMC International Health and Human Rights, Vol 11, Iss Suppl 2, p S7 (2011)
Abstract Background The Caribbean region, like other developing regions of the world, faces significant challenges in conducting research, especially in the context of limited resource capacities and capabilities. Further, due to its diverse and mult
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c52d7872b0d45c5923eb87dceec3cda
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhagtani, Divya, Augustus, Eden, Haynes, Emily, Iese, Viliamu, Brown, Catherine R, Fesaitu, Jioje, Hambleton, Ian, Badrie, Neela, Kroll, Florian, Saint-Ville, Arlette, Samuels, Thelma Alafia, Forouhi, Nita G, Benjamin-Neelon, Sara E, Unwin, Nigel, Team, On Behalf Of The CFaH
Small Island Developing States (SIDS) have high burdens of nutrition-related chronic diseases. This has been associated with lack of access to adequate and affordable nutritious foods and increasing reliance on imported foods. Our aim in this study w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08ae843f8baac620e5327f6d28689fc8
Autor:
Guell, Cornelia, Brown, Catherine R, Navunicagi, Otto W, Iese, Viliamu, Badrie, Neela, Wairiu, Morgan, Saint Ville, Arlette, Unwin, Nigel, Community Food And Health (CFaH) Team
Small Island Developing States (SIDS) share high burdens of nutrition-related conditions, including non-communicable diseases, associated with an increasing reliance on imported, processed foods. Improving health through increasing the production and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8b5a97744b85b56941620364f72367a1
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/337673
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/337673
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2007, Vol. 37, Issue 5, pp. 345-357.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650710828370
Publikováno v:
British Food Journal, 2006, Vol. 108, Issue 3, pp. 192-199.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700610651016
Autor:
Stanberry, Donovan, Badrie, Neela
Publikováno v:
Social and Economic Studies, 2020 Jan 01. 69(3/4), 307-312.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45401186
Publikováno v:
Microorganisms; Aug2022, Vol. 10 Issue 8, p1601-1601, 11p
Publikováno v:
In Food Control 2006 17(5):370-377