Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Badr, Hoida A."'
Autor:
Gomaa, Mohamed, Badr, Hoida Ali
Publikováno v:
In Algal Research June 2024 80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Egyptian Journal of Botany; 2024, Vol. 64 Issue 2, p609-628, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 246(5):947-953
We examined the initial attachment of E. coli to abiotic surfaces conditioned with cereal extracts. The extracts were water-soluble fractions prepared from flours of barley, quinoa, rice and wheat. Strains used were E. coli ATCC 8739, E. coli NBRC 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 42(5):e12538
We examined poly-γ-glutamate from natto, a Japanese fermented food, in the ability to adsorb Shiga toxin 1 (Stx1) and Shiga toxin 2 (Stx2). The polymer was immobilized by direct coupling to EAH-SepharoseTM. The poly-γ-glutamate-Sepharose (about 10