Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Badii, Farah"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2018 85:311-320
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:83-92
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2013 30(1):143-151
Autor:
Badii, Farah
The rubratoxins are nonadrides produced by Penicillium rubrum which show some antifungal activity. Aspergillus niger and A. tamarii are particularly sensitive to this toxin. The presence of as little as 15 ug rubratoxin B/ml causes a reduction of gro
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.237652
Autor:
Badii, Farah, Howell, Nazlin K.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2006 20(5):630-640
Autor:
Badii, Farah, Howell, Nazlin K
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2002 16(4):313-319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Nov2004, Vol. 84 Issue 14, p1919-1928, 10p
Autor:
Badii, Farah, Howell, Nazlin K
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2002, Vol. 82 Issue 1, p87-97, 11p
Autor:
Taylor, Mark, Butler, Robin, Chambers, Sheila, Casimiro, Matthew, Badii, Farah, Merrick, Mike
Publikováno v:
Molecular Microbiology; Dec1996, Vol. 22 Issue 5, p1045-1054, 10p, 7 Diagrams, 3 Charts