Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Badi, Hassanali Naghdi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Biology Reports; 11/14/2024, Vol. 51 Issue 1, p1-14, 14p
Autor:
Sadeghi, Reyhane, Omidi, Mansour, Azizinezhad, Reza, Etminan, Alireza, Badi, Hassanali Naghdi, Ghorbanpour, Mansour
Publikováno v:
Genetic Resources & Crop Evolution; Oct2024, Vol. 71 Issue 7, p3943-3957, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharghi Ali, Badi Hassanali Naghdi, Bolandnazar Sahebali, Mehrafarin Ali, Sarikhani Mohammad Reza
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 30, Iss 2, Pp 215-228 (2018)
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) is a valuable medicinal plant, which is widely distributed throughout the world. It has been known that plant growth promoting rhizobacteria (PGPR) have positive effects on the quality and quantity of medicina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c6cdf86c06f4e65a237b1acfb459c07
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 30, Iss 1, Pp 79-92 (2018)
Plant enzymes, growth regulators and organic acids are the main groups of plant biostimulants (PBs), and their combined use in the final formulation may be important for increasing the quantitative and qualitative composition of plant products. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9443b4a21fe34610a1a4636b5c9b0bd8
Publikováno v:
Herba Polonica, Vol 64, Iss 2, Pp 1-12 (2018)
Introduction: The biostimulant products are able to improve quality and quantity of medicinal plants.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85959758919141a48de0989948a3bd4c