Zobrazeno 1 - 10
of 13 698
pro vyhledávání: '"Bacteriological Analysis"'
Autor:
Benyagoub, E.1 benyagoub.elhassan@univ-bechar.dz
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Jun2024, Vol. 43 Issue 2, p339-346. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baral, Poulomi1 (AUTHOR), Afnan, Nafisa1 (AUTHOR), Ahmad Zahra, Maftuha1 (AUTHOR), Akter, Baby2 (AUTHOR), Rabia Prapti, Shek2 (AUTHOR), Muazzam Hossan, Mohammed3 (AUTHOR), Haque, Fahim Kabir Monjurul1 (AUTHOR) fahim.haque@bracu.ac.bd
Publikováno v:
PLoS ONE. 5/17/2024, Vol. 19 Issue 5, p1-23. 23p.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 28, Iss 3 (2024)
The surfaces of hospital kitchen equipment could be a major source of transmission of resistant pathogens to patients. Hence, the objective of this paper was to assess the bacteriological and plasmid profiles of surfaces of tables, sinks, chopping-bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe7e24da1efc4ed7a044801e06a1508d
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; May2024, Vol. 28 Issue 5, p1477-1483, 7p
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 28, Iss 5 (2024)
Traditionally processed meat product is usually done without observing strict hygiene conditions, which could cause foodborne illnesses. As a consequence of microorganisms exceeding acceptable limits, hence, the objective of this paper was to determi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11f69bcf17fc43ecbd43cdb6f222bbe7
Autor:
Bhamra, Prajwal1, Nain, Parminder1, Joshi, Tanishq1, Thawait, Anand2, Kaur, Narinder3, Kaur, Jaspreet1 preetisidana@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Young Pharmacists. Jan-Mar2023, Vol. 15 Issue 1, p132-137. 6p.
Autor:
Fawzi A. Issa, Mohammed A. Khidhir
Publikováno v:
Science Journal of University of Zakho, Vol 11, Iss 3 (2023)
Milk is a high nutritional food and extremely sensitive to bacterial contamination. The current study aimed to assess the presence and density of bacteria in local raw milk. Eighty raw milk samples were collected from four distanced geographical loca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db1a753023b74a70a0212a037643988c