Zobrazeno 1 - 10
of 37 000
pro vyhledávání: '"Bacterial spores"'
Autor:
Onyeaka, Helen1 (AUTHOR) H.onyeaka@bham.ac.Uk, Miri, Taghi1 (AUTHOR), Hart, Abarasi1 (AUTHOR), Anumudu, Christian1 (AUTHOR), Nwabor, Ozioma Forstinus2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 7, p3663-3675. 13p. 1 Black and White Photograph, 2 Diagrams, 1 Chart.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 381-387 (2024)
Spores are the main dormant forms of some bacteria under harsh environment conditions, which are widely distributed in nature. Bacterial spores have a rigid structure, which helps resist to environmental stresses such as heat and ultraviolet radiatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f97f42797eed4f7086f90be1fe972465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmazeutische Industrie (Pharmind). Feb2024, Vol. 86 Issue 2, p179-184. 6p.
Autor:
Coluccelli, Nicola1,2 (AUTHOR) nicola.coluccelli@polimi.it, Galzerano, Gianluca2 (AUTHOR), Laporta, Paolo1,2 (AUTHOR), Curtis, Kelly3 (AUTHOR), Lonsdale, Claire L.3 (AUTHOR), Padgen, Debbie3 (AUTHOR), Howle, Christopher R.3 (AUTHOR), Cerullo, Giulio1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/14/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peleg, Micha1 (AUTHOR) micha.peleg@foodsci.umass.edu
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition. 2024, Vol. 64 Issue 15, p5161-5175. 15p.