Zobrazeno 1 - 10
of 529
pro vyhledávání: '"Bacterial reduction"'
Autor:
Nattha Jariyapamornkoon, Wanvaraporn Chalerysart, Asma Soxvisas, Niparat Sritharet, Wichai Sutthitham
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100503- (2024)
In the absence of refrigerated storage, coating materials may offer effective alternatives for preserving egg shelf life. Durian rind, rich in pectin, seals eggshell pores, while nisin, a natural antimicrobial peptide, helps reduce bacteria. This stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0801e5b334ee483eb9ac53cafdd2dccc
Autor:
Jariyapamornkoon, Nattha ⁎, Chalerysart, Wanvaraporn, Soxvisas, Asma, Sritharet, Niparat, Sutthitham, Wichai
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Jaqueline Oliveira Reis, Carine Baggio Cavalcante, Nathaly Barros Nunes, Adelino Cunha Neto, Maxsueli Aparecida Moura Machado, Yuri Duarte Porto, Vinicius Silva Castro, Eduardo Eustáquio de Souza Figueiredo
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 15, Iss 1, Pp 342-353 (2024)
Salmonella spp. is not part of the fish microbiota, being introduced through contaminated water or improper handling. In slaughterhouses, five parts per million (ppm) of free chlorine is recommended in the washing step to eliminate this pathogen. How
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44f68c9a27874ed9b91d84576eeea01b
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 12, Iss 12, p 1663 (2023)
Successful bacterial inactivation or elimination is essential for successful outcomes in endodontics. This study investigated the efficacy of a calcium hydroxide paste (Ca(OH)2) as a temporary medical dressing for 1 week after chemomechanical root ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/205acfcca5464ec4b1ec47c3099f0d38
Autor:
Joselene Conceição Nunes Nascimento, Madian Johel Galo Salgado, Katherine Gutierrez Alzate, Joseane Cardoso Gomes de Alencar, Iuri Lima dos Santos Rosario, José Givanildo da Silva, Bruno Nicolau Paulino, Marion Pereira da Costa
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 22, p 12093 (2023)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) poses a significant challenge to the dairy industry, necessitating robust strategies to ensure food safety. This study focuses on the efficacy of thermosonication, a novel technology combining ultras
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95f1e3807cf945748d29e3f2bfbb28e2
Publikováno v:
Endodontology, Vol 34, Iss 4, Pp 254-258 (2022)
Aim: The aim of this study is to evaluate and compare the antibacterial efficacy of 3% sodium hypochlorite with 5% apple cider vinegar using passive ultrasonic irrigation (PUI) against Enterococcus faecalis in contracted endodontic access cavity on m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cddde80d96e4f6bbfb75823cb10ee45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.