Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Bacterial biota"'
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 20, Iss , Pp 100734- (2021)
Micropterus salmoides is one of the most economically valuable fish species in China. Currently, information in the effect of probiotics-supplemented feed on M. salmoides is rare. Present study investigated the impact of supplementary Lactobacillus c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d2e18290cb34098b616c04d39cde232
Publikováno v:
World Cancer Research Journal, Vol 7 (2020)
Objective: Colorectal cancer is one of the most frequently diagnosed cancers worldwide. Scientific evidence suggests a relationship between gut microbiota and colorectal cancer occurrence and development. In addition, recent findings corroborate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2351a5b188cb4debbb519f6c7b2ce2fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monica Agnolucci, Michela Palla, Caterina Cristani, Noemi Cavallo, Manuela Giovannetti, Maria De Angelis, Marco Gobbetti, Fabio Minervini
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
This study aimed at characterising the endophytic bacterial communities living in durum wheat roots, as affected by wheat cultivar and inoculation of the Arbuscular mycorrhizal fungus Funneliformis mosseae IMA1 and the wheat root endophytic bacterium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5596a6db909465f9b0f83ef6476f614
Autor:
Hana Barak, Pradeep Kumar, Arieh Zaritsky, Zvi Mendel, Dana Ment, Ariel Kushmaro, Eitan Ben-Dov
Publikováno v:
Pathogens, Vol 8, Iss 1, p 4 (2019)
The bacterial biota in larvae of Capnodis tenebrionis, a serious pest of cultivated stone-fruit trees in the West Palearctic, was revealed for the first time using the MiSeq platform. The core bacterial community remained the same in neonates whether
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d37822ed74174ab2a20ea1447977d58b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michela Palla, Monica Agnolucci, Fabio Minervini, Caterina Cristani, Noemi Cavallo, Marco Gobbetti, Maria De Angelis, Manuela Giovannetti
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
This study aimed at characterising the endophytic bacterial communities living in durum wheat roots, as affected by wheat cultivar and inoculation of the Arbuscular mycorrhizal fungus Funneliformis mosseae IMA1 and the wheat root endophytic bacterium
Autor:
Vesna Milanović, Nadia Raffaelli, Kieran Tuohy, Manuela Taccari, Massimo Mozzon, Cristiana Garofalo, Federica Cardinali, Roberta Foligni, Lucia Aquilanti, Silvia Zitti, Francesca Clementi, Andrea Osimani, Elena Franciosi, Serena Polverigiani
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 255:7-16
Caciofiore della Sibilla is an Italian specialty soft cheese manufactured with Sopravissana raw ewes' milk and thistle rennet prepared with young fresh leaves and stems of Carlina acanthifolia All. subsp. acanthifolia, according to an ancient traditi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.