Zobrazeno 1 - 10
of 1 997
pro vyhledávání: '"Bacteria screening"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Degao Ma, Haoyu Chen, Duxuan Liu, Chenwei Feng, Yanhong Hua, Tianxiao Gu, Xiao Guo, Yuchen Zhou, Houjun Wang, Guifeng Tong, Hua Li, Kun Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Straw cellulose is an abundant renewable resource in nature. In recent years, the conversion of cellulose from waste straw into biofuel by specific microorganisms’ fragmentation has attracted extensive attention. Although many bacteria with the abi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2061191c1c34a0a99dc9f1ebab3d76a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spanoghe, Janne, Ost, Katharina J., Van Beeck, Wannes, Vermeir, Pieter, Lebeer, Sarah, Vlaeminck, Siegfried E.
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 December 2022 72:38-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pang, Heliang, Jiao, Qiangqiang, An, Lei, Yang, Tao, He, Junguo, Xie, Binghan, Yan, Zhongsen, Lu, Jinsuo
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 August 2022 442 Part 1
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 173-182 (2023)
Utilizing a sausage model and principal component analysis (PCA), a strain of Lactobacillus plantarum that significantly improved the flavor substance of sausage was selected. It was added to the sausage, and the pH, Aw, color, peroxide value (POV),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a3c2f8637af4d85a55fb0e174ab7426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.