Zobrazeno 1 - 10
of 948
pro vyhledávání: '"Bacteria/metabolism"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Klebsiella aerogenes is an opportunistic nosocomial bacterial pathogen that commonly causes urinary tract infections. Over the past decades, K. aerogenes strains have acquired resistance to common antibiotics that has led to the rise of multidrug-res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf19a5168b3f4135b6e6b491a0e24b45
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 6, p 528 (2024)
The emergence of carbapenem-resistant Gram-negative pathogens presents a clinical challenge in infection treatment, prompting the repurposing of existing drugs as an essential strategy to address this crisis. Although the anticancer drug 5-fluorourac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c61b53a226fd4e2e8d4cfcc59037f5e1
Autor:
Mehler, Judith, Behringer, Kim Ina, Rollins, Robert Ethan, Pisarz, Friederike, Klingl, Andreas, Henle, Thomas, Heermann, Ralf, Becker, Noémie S., Hellwig, Michael, Lassak, Jürgen
Thermal food processing leads to the formation of advanced glycation end products (AGE) such as Nε-carboxymethyllysine (CML). Accordingly, these non-canonical amino acids are an important part of the human diet. However, CML is only partially decomp
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A91361
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A91361/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A91361/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jean Pelmont
Chaque lecteur pourra utiliser ce livre scientifique selon ses objectifs : un important glossaire évite les retours aux bases de la biochimie, de la microbiologie et de l'enzymologie et une abondante bibliographie facilite l'approfondissement d'un p
Autor:
Marta Acin-Albiac, Pasquale Filannino, Kashika Arora, Alessio Da Ros, Marco Gobbetti, Raffaella Di Cagno
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 97 (2021)
Bioprocessing using lactic acid bacteria (LAB) is a powerful means to exploit plant-derived by-products as a food ingredient. LAB have the capability to metabolize a large variety of carbohydrates, but such metabolism only relies on few metabolic rou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf0a1262473240058d44033bb8be4320