Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Backx, I."'
Autor:
Stummer, S., Salar-Behzadi, S., Viernstein, H., Martien, R., Hoyer, H., Perera, G., Bernkop-Schnürch, A., Dürrigl, M., Hafner, A., Filipović-Grčić, J., Glatter, O., Kulkarni, C., Chemelli, A., Wang, X., Ratzinger, G., Wirth, M., Gabor, F., Teskac, K., Pelipenko, J., Kristl, J., Doktorovova, S., Silva, A. M., Lopes, C. M., Martins-Lopes, P., Souto, E. B., Vangenechten, R., BACKX, I., Radl, S., Brandl, D., Heimburg, H., Khinast, J. G., Dietzel, M., Sommerfeld, M., Rinderhofer, A., Suzzi, D., Hörmann, T., Iannuccelli, M., Simon, L. L., Schongut, M., Stepanek, F., Hungerbuhler, K., Toschkoff, G., Machold, D., Gattringer, M., Steiner, H., Frascione, D., Saba-Lepek, M., Diwoky, C., Opriessnig, P., Stollberger, R., Almer, G., Mangge, H., Prassl, R., Brüßler, J., Marxer, E. E. J., Becker, A., Schubert, R., Nimsky, C., Bakowsky, U., Ambrus, R., Pomázi, A., Kocbek, P., Szabó-révész, P., Looser, B., Vaisman, A., Blasco, A., Koller, D. M., Balak, N., Scheibelhofer, O., Moor, J., Hörl, G., Heigl, N., Fraser, S. D., Marić, L., Homšek, I., Meindl, C., Roblegg, E., Pieber, T. R., Fröhlich, E., Souza, A. L. R., Andreani, T., Doktorovová, S., Gremião, M. P. D., Teskač, K., Kreft, M. E., Leitinger, G., Letofsky-Papst, I., Zimmer, A., Kürti, L., Kis, L., Veszelka, S., Szabó-Révész, P., Deli, M. A., Sinner, F., Falk, A., Muzzio, F., Baumgartner, S., Govedarica, B., Srčič, S., Valant, A. Zupančič, Mikac, U., Sepe, A., Smikalla, M., Urbanetz, N. A., Antal, I., Kállai, N., Luhn, O., Mola, J. H., Ruszkai, A., Balogh, E., Dredán, Klebovich, I., Neub, N., Dietrich, S., Petrak, D., Köhler, M., Eckardt, G., Finke, J. H., Schur, J., Gothsch, T., Beinert, S., Lesche, C., Büttgenbach, S., Kwade, A., Müller-Goymann, C. C., Evans, N. D., Cascone, S., De Santis, F., Lamberti, G., Titomanlio, G., Barba, A. A.
Publikováno v:
Scientia Pharmaceutica
Probiotic microorganisms have been shown to provide specific health benefits when consumed as food supplements or as food components. The main problem of such products is the poor survival of the probiotic bacteria in the low pH of gastric fluid. How
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.