Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bacilluslicheniformis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paulo Roberto Martins Bonilha, Vivian Menocci, Antonio José Goulart, Maria de Lourdes Teixeira de Moraes Polizeli, Rubens Monti
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 37, Iss 3, Pp 317-323 (2006)
Cyclodextrin glycosyltransferase (EC 2.4.1.19) is an enzyme that produces cyclodextrins from starch via an intramolecular transglycosylation reaction. An alkalophilic Bacillus strain, isolated from cassava peels, was identified as Bacillus lichenifor
Autor:
Maria de Lourdes Teixeira de Moraes Polizeli, Antonio José Goulart, Paulo Roberto Martins Bonilha, Rubens Monti, Vivian Menocci
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 37, Issue: 3, Pages: 317-323, Published: SEP 2006
Brazilian Journal of Microbiology v.37 n.3 2006
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Brazilian Journal of Microbiology v.37 n.3 2006
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Cyclodextrin glycosyltransferase (EC 2.4.1.19) is an enzyme that produces cyclodextrins from starch via an intramolecular transglycosylation reaction. An alkalophilic Bacillus strain, isolated from cassava peels, was identified as Bacillus lichenifor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0eccea4aeef33c977035ce6606bcbf5f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822006000300022&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822006000300022&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prieto ML; Eco-Innovation Research Centre, Department of Chemical and Life Sciences, Waterford Institute of Technology, Waterford, Ireland., O'Sullivan L; Eco-Innovation Research Centre, Department of Chemical and Life Sciences, Waterford Institute of Technology, Waterford, Ireland., Tan SP; Eco-Innovation Research Centre, Department of Chemical and Life Sciences, Waterford Institute of Technology, Waterford, Ireland., McLoughlin P; Eco-Innovation Research Centre, Department of Chemical and Life Sciences, Waterford Institute of Technology, Waterford, Ireland., Hughes H; Eco-Innovation Research Centre, Department of Chemical and Life Sciences, Waterford Institute of Technology, Waterford, Ireland., O'Connor PM; Food Biosciences Department, Teagasc Food Research Centre, Teagasc, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland.; Alimentary Pharmabiotic Centre, University College Cork, Co. Cork, Ireland., Cotter PD; Food Biosciences Department, Teagasc Food Research Centre, Teagasc, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland.; Alimentary Pharmabiotic Centre, University College Cork, Co. Cork, Ireland., Lawlor PG; Pig Development Department, Animal and Grassland Research and Innovation Centre, Teagasc, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland., Gardiner GE; Eco-Innovation Research Centre, Department of Chemical and Life Sciences, Waterford Institute of Technology, Waterford, Ireland.
Publikováno v:
Marine drugs [Mar Drugs] 2012 Oct; Vol. 10 (10), pp. 2280-2299. Date of Electronic Publication: 2012 Oct 18.