Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Bacillus subtilis subsp. subtilis"'
Autor:
Meenaxi Saini, Anu, Alexander Rapoport, Santosh Kumar Tiwari, Davender Singh, Vinay Malik, Sandeep Kumar, Bijender Singh
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 8, p 698 (2023)
Acetoin is an important bio-product useful in the chemical, food and pharmaceutical industries. Microbial fermentation is the major process for the production of bioacetoin, as the petroleum resources used in chemical methods are depleting day by day
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca228bba185b45e7b6c33ca005e058ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paramita Das, Koushik Ghosh
Publikováno v:
International Journal of Aquatic Biology, Vol 3, Iss 2, Pp 89-101 (2015)
Sesame oil cake (SSC) was bio-processed through solid state fermentation (SSF) under optimized conditions by a phytase-producing fish gut bacterium, Bacillus subtilis subsp. subtilis (JX292128). SSF significantly reduced anti-nutritional factors (e.g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2e7343d2e5447b0bc677b0bc8e0ca0c
Autor:
Shouyong Ju, Zhilin Cao, Christina Wong, Yangyang Liu, Mohamed F. Foda, Zhenyu Zhang, Jinshan Li
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 4, p 92 (2019)
Nattokinase is a serine protease in the subtilisin family which is produced by Bacillus subtilis subsp. natto and exhibits vigorous fibrinolytic activity that has been suggested to be able to prevent and treat thromboembolic diseases. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66b25e2d72264b8e8e61d792ea71e595
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.