Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Bacillus subtilis group"'
Publikováno v:
Biomedical and Biotechnology Research Journal, Vol 8, Iss 1, Pp 92-99 (2024)
Background: Staphylococcus aureus remains a prominent pathogen within health-care environments due to its extensive repertoire of virulence factors. The escalating prevalence of antibiotic-resistant strains has underscored the urgency of identifying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05a2fd678f854d6098971dd8c974abb0
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 5, p 986 (2024)
The Bacillus subtilis group (Bs group), with Bacillus subtilis as its core species, holds significant research and economic value in various fields, including science, industrial production, food, and pharmaceuticals. However, most studies have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae5a8e8636b14573bf72ba21c1173354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 2, p 78 (2022)
Most of the bacteria that are used to produce fermentation products, such as enzymes, additives and flavorings, belong to the Bacillus subtilis group. Recently, unexpected contaminations with unauthorized genetically modified (GM) bacteria (viable ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a76d8b9850754f2da572f91dc0941321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simon Caulier, Catherine Nannan, Annika Gillis, Florent Licciardi, Claude Bragard, Jacques Mahillon
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Over the last seven decades, applications using members of the Bacillus subtilis group have emerged in both food processes and crop protection industries. Their ability to form survival endospores and the plethora of antimicrobial compounds they prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bc5114222564768a7779f189a55793e
Autor:
Simon Caulier, Catherine Nannan, Jacques Mahillon, Huong Quynh Vu, Thuy Thanh Thi Nguyen, Annika Gillis
Publikováno v:
Journal of Biotechnology, Vol. 327, p. 28-35 (2021)
The Bacillus subtilis group comprises species known for their ability to produce a wide variety of antimicrobial peptides. This work focuses on bacilysin, a broad-spectrum active dipeptide, and its prevalence in the B. subtilis group. In silico genom
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.