Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Bacillus subtilis LYS1"'
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 14, p 2079 (2024)
This study aimed to investigate the physiochemical characterizations of the fermented product (FP) produced by the high-yield surfactin strain Bacillus subtilis LYS1 (LYS1), as well as its effects on growth performance, carcass traits, intestinal mor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dc95e79f29244b7802d9121fa1eb6e6
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 11, Pp 102839- (2023)
ABSTRACT: This study aimed to select Bacillus spp. for surfactin production by solid-state fermentation and to investigate the physiochemical characterizations of the fermented product (FP) and its effect on growth performance, carcass trait, intesti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d978e52639e47bdbca1835eaa5080b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.