Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Bacillus sporothermodurans"'
Autor:
Tabit, Frederick Tawi
Publikováno v:
British Food Journal, 2018, Vol. 120, Issue 10, pp. 2250-2260.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2018-0126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:14680-14688
4,6-α-Glucanotransferases (4,6-α-GTs) convert amylose V into two types of differently structured products: a linear product connected by continuous α,1 → 6 bonds, such as isomalto/malto-polysaccharide (IMMP), and a highly branched product connec
Autor:
Rodney Owusu-Darko, Mushal Allam, Arshad Ismail, Carlos A. S. Ferreira, Sílvia D. de Oliveira, Elna M. Buys
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 8, p 1185 (2020)
Bacillus sporothermodurans currently possesses one of the most highly heat-resistant spores (HRS), which can withstand ultra-high temperature (UHT) processing. Determination of multiple whole genome sequences of B. sporothermodurans provided an oppor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b55fb4eb14e84eeebf13a0679ef00fdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shinji Mitsuiki, Shinji Urakawa, Hitomi Shimomoto, Chihiro Osaki, Hiroshi Sato, Sarasa Miyake
Publikováno v:
Biocontrol Science. 26:49-53
We previously identified a new Bacillus sporothermodurans strain, TM-I-3, which produces volatile compounds that show potent inhibitory activity against certain types of fungi, including Aspergillus fumigatus and Cladosporium cladosporioides. Non-con
Autor:
Vanessa Pereira Perez Alonso, Dirce Yorika Kabuki, Mônica A. Cotta, Rodrigo Cezar de Campos Ferreira
Publikováno v:
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório Institucional da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório Institucional da Unicamp
Agradecimentos: This work was supported by the Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES, Brazil) - Finance Code 001. The authors acknowledge financial support from IFGW - UNICAMP, for granting equipment access at the Mul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8909aafc3198022fbb6b9c2f193cee0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valter Arthur
Publikováno v:
Brazilian Journal of Radiation Sciences. 9
Honey is a natural viscous product widely used for nutritional and medicinal purposes. Although it’s a food that presents a high degree of resistance against the growth of microorganisms is not a sterile medium. Spore-forming bacteria, such as Clos