Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Bacillus Subtillis"'
Autor:
Aneliya Borisova, Vilina Petrova
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 24, Iss 3, Pp 696-702 (2023)
The plum (Prunus domestica L.) is one of the most important fruit crops in Bulgaria and ranks first place among all fruit species in terms of production. Organic fruit cultivation has increased rapidly worldwide in the last two decades, including in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36147ade77a4412cab223eecebfdb0a9
Autor:
Thiago Souza Campos, Murilo Paes Patrício, Guilherme Rodrigues Vieira, Antonio Maricélio Borges de Souza, Carlos Henrique Barbosa Santos, Everlon Cid Rigobelo, Kathia Fernandes Lopes Pivetta
Publikováno v:
Ornamental Horticulture, Vol 29, Iss 2 (2023)
O sucesso do desenvolvimento de qualquer planta é dependente de mudas sadias e vigorosas e o uso de rizobactérias é uma alternativa sustentável para a produção de mudas de alta qualidade pois interferem positivamente no desenvolvimento das plan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b1cc869c74044a684da7814824c0687
Publikováno v:
F1000Research, Vol 10 (2023)
Background: Bacteria can adhere and grow on any surface due to their chemical and physical interaction, leading to the development of biofilms. Essential oils have a great potential for use in the food industry, as they can effectively prevent the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42c75b3428664a978f221bca99f0965b
Publikováno v:
Agraarteadus, Vol 32, Iss 2, Pp 303-306 (2021)
In recent years bacterial diseases of agricultural plants have reached a new level of epiphytoty and they appear as an essential factor that influences crop yield. It is important to use products, which provide the eradication of pathogenic agents an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76b86e4c8a5f462797f19ee07c791492
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
F1000Research, Vol 10 (2021)
Background: Bacteria can adhere and grow on any surface due to their chemical and physical interaction, leading to the development of biofilms. Essential oils have a great potential for use in the food industry, as they can effectively prevent the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d2e46375e6540208f3fa57a93543e35
Autor:
Sahar Hosseini, Mehdi Ebrahimi, Maasoumeh Mahdavi Ourtakand, Khadijeh Pourdadash, Roozbeh Yalfani
Publikováno v:
بیولوژی کاربردی, Vol 9, Iss 35, Pp 1-22 (2019)
Background and objectives: Amylase is one of the important industrial enzymes, which is used in the food industry, detergent production, glucose, textile, and paper making. Bacillus spp. is considered as a major amylase producing microorganisms. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb5e70514cca4c77aed6c51d3dea1b1b
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 813-822 (2019)
The agricultural usability of bio-fertilizers, particularly including microbiological seed vaccines meet the recommendations for integrated protection/cultivation applicable in Poland. Combined vaccination seeds with Rhizobium bacteria together with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d216150b4500472f9e21b5c1b3d4ef5d